Отзыв о Suzuki S-CROSS 2024 года
внедорожник,
автоматическая коробка передач,
Полный привод
, пробег - 650 км, двигатель - 1.4 turbo электро/бензин, комплектация - GL+
Автор: Павло (Украина, Львов) 28.10.2024 Расход в городе: 7.0 л/100км, по трассе: 5.9 л/100км, средний: 6.5 л/100км
Порівнюючи з попередньою SX4, можу сказати, що в потоці машину стали поважати більше. Плюсы автомобиля: Двигун + коробка. Повний привід. Хороша напакованість за цю ціну. Просторий салон. Минусы автомобиля: Шумоізоляція це прямо біда. На трасі шумно. Переднє крісло пасажира не регулюється по висоті. Диски явно не пасують під цю модель. Хто їх малював це загадка але ці люди явно не бачили як сама машина виглядає. Совет покупателю: Це розумний вибір. Двигун 1.4 хоч гібрид, хоч ні працює жваво. Машина про купівлю якої не пошкодуєте. Обсуждение отзываZenoviy Kharkhalis Добрий день. Дякую за відгук! Бачу що Ви зі Львова. Чи могли б Ви розказати як по шуму підвіска поводиться на львівській бруківці? Я брав С-крос на тест і на повороті те Богдана Хмельницького сходиться із Замарстинівська на швидкості 30-40 км/год балка позаду увійшла в резонанс із кузовом, чи щось таке... Гул в салоні стояв нестерпний. В той самий день через пару годин взяв на тест Карок (в нього теж балка позаду), проїхався в тому ж місці і теж відчув гул, хоча й трохи менший. Цікаво як відчувається підвіска С-крос після якогось часу експлуатації. ОТВЕТИТЬПавло Науменко Zenoviy Kharkhalis, на бруківці гудить все. Тобто, я навіть не впевнений чи це саме підвіска. Погана шумоізоляція призводить до того що коли довго і швидко їхати по нерівній бруківці то ефект ніби ти злітаєш в космос на ракеті. Резонанс зрідка трапляється. Вирішується зміною швидкості. +2ОТВЕТИТЬ |
Suzuki Grand Vitara
2007