Suzuki S-CROSS 2022 Suzuki S-CROSS 2022

Ходовая:
Оценка: 5
Внешний вид:
Оценка: 4

Купував надійне і не геть печальне авто. Обирав між S-Cross, Mazda CX-30, та Tucson. По ітогу тусон відпав бо горяча коробка, сх-30 дуже класний але жорсткий і позаду місця ноль(та й по переду менше але не так критично як позаду), тож зупинился на сузукі. Салон спочатку здається відверто архаїчним, але за пару місяців так звикаєш що дивуєшся чого він не подобався. Їде файно, на диво оцих 1.4 йому вистачає за очі(я був амбасадором машина має мати мінімум 2.5 атмосферник), читав коменти які витрати в деяких людей, трохи здивувався. В мене по приборці більше 6 не показувала, але по заправках по місту реальні всеж ближче до 7.

Єдиний сильний мінус, по брущатці їде прям печальніше ніж стара шевроле епіка, хоча там більша вага + многоричажна підвіска (який я замахався купувати сайлентблоки).

Плюсы и минусы автомобиля

Вмістка не дивлячись на розмір, достатньо економна, дуже проворна маневрувати на ній одне задоволення. В ночі навіть задні ліхтарі гарні, а якщо їх не брати до уваги зовнішній вигляд файний.

Шумка :( Трошечки б більше. Є місця зі скрипами(тримачі ременів безпеки). По брущатці гремить але тут скоріш порівняння з минулою машиною яка має геть іншу підвіску. Задні ліхтарі(вдень).

Совет покупателю

Якщо ви шукаєте технологічність, і салон з підсвітками, і всякими красивими штуками, вона вам навряд зайде. Проте якщо ви шукаєте надійну машину, яка вам не буде робити мозок, можете двити на s-cross. Вона сильно набагато приємніша ніж здається на перший погляд.

В тот же день Nupasiq дописал: Забув шо ходову лише полаяв, а похвалити забув. Якщо це не брущатка, але дорогу життя вкурвило - ви не паритесь, от зовсім. Живу за містом, дороги всякі, але жодного пробою навіть близько. Там де на старій машині я скидався до 30 км, тут я взагалі не знижую швидкість.

Отзыв был полезен?
Да Нет

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Вход | Регистрация

Продажа б/у Suzuki